Een afspraak maken met onze

dierenarts in Sint-Denijs-Westrem

Home | Afspraak dierenarts Sint-Denijs-Westrem

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

Een afspraak maken met onze dierenarts in Sint-Denijs-Westrem, nabij Sint-Martens-Latem, is de eerste stap naar uitmuntende zorg voor jouw huisdier. Bij Dierenarts Jana Meyers begrijpen we dat je huisdier een belangrijk deel van jouw familie is. Daarom zorgen we ervoor dat het proces van een afspraak maken zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Jouw gemak en de gezondheid van jouw huisdier staan bij ons centraal.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Eenvoudig online een afspraak maken met onze dierenarts

Ons online systeem om een afspraak te maken met onze dierenarts is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Of je nu komt voor een standaard consult of een specifieke ingreep, je kunt gemakkelijk de gewenste dienst selecteren en een tijdstip kiezen dat jou het beste uitkomt. Onze dierenarts voor kleine huisdieren heeft speciale aandacht en zorg voor jouw kleinste vrienden, en met ons online systeem kun je direct zien wanneer je daarvoor terecht kunt. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Plan vandaag nog jouw bezoek

Wacht niet langer met de zorg voor jouw huisdier. Maak vandaag nog online een afspraak en laat onze dierenarts jou de gemoedsrust geven die komt met de wetenschap dat jouw huisdier in goede handen is. Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste technologieën en onze dierenartsen zijn ervaren en gepassioneerd over wat ze doen. Of het nu gaat om een routinecontrole of een noodprocedure, we zijn hier om jou en jouw huisdier te ondersteunen.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers