Castratie van je

hond nabij Gent

Home | Castratie hond Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

De castratie van je hond is een belangrijke beslissing die je als huisdiereigenaar moet nemen. Bij Dierenarts Jana Meyers in Sint-Denijs-Westrem, dichtbij zowel Gent als Sint-Martens-Latem, bieden we uitgebreide ondersteuning en advies over de castratie van je hond. Deze ingreep kan bijdragen aan de gezondheid en het gedrag van je trouwe viervoeter.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Voordelen en overwegingen bij een castratie van je hond

De castratie van je hond kan voor verschillende voordelen zorgen, waaronder het verminderen van het risico op bepaalde gezondheidsproblemen en het verbeteren van gedrag. Het kan ongewenste nakomelingen voorkomen en helpen bij het beheersen van territoriaal en agressief gedrag. Het is belangrijk om te overwegen wanneer het het beste moment is voor de castratie van je hond, aangezien factoren zoals leeftijd, ras en gezondheidstoestand een rol kunnen spelen in deze beslissing. Onze dierenarts zal je begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw hond, rekening houdend met alle relevante aspecten.

Plan je afspraak voor castratie

Het is tijd om zorgvuldig te overwegen of de castratie van je hond de juiste stap is voor zowel jou als je huisdier. Maak vandaag nog online een afspraak bij onze praktijk om de mogelijkheden te bespreken. We zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent en helpen je bij het maken van een beslissing die het welzijn van je hond ten goede komt. Onthoud dat je in onze praktijk terechtkunt met alle kleine huisdieren. Wij bieden een allesomvattende zorg voor al je huisdieren. Zo kun je bij ons ook terecht om je kat te steriliseren.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers