Dierenarts voor kleine

huisdieren nabij Gent

Home | Dierenarts kleine huisdieren Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

Dierenarts Jana Meyers in Sint-Denijs-Westrem specialiseren we ons in de zorg voor jouw kleine huisdieren. Wij begrijpen dat kleine huisdieren speciale zorg en aandacht nodig hebben, iets wat in onze praktijk centraal staat. Van hamsters tot konijnen, jouw geliefde kleine huisdier is bij ons in deskundige handen voor zowel routinecontroles als specifieke behandelingen.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Persoonlijke zorg door de dierenarts voor kleine huisdieren

In onze praktijk krijgt elk klein huisdier de beste zorg die het verdient. Onze specialisatie als dierenarts voor kleine huisdieren stelt ons in staat om nauwkeurig te begrijpen en te behandelen wat jouw kleine vriend nodig heeft. Onze aanpak is altijd persoonlijk en afgestemd op de unieke behoeften van jouw huisdier. Binnen onze praktijk is een dierenarts altijd beschikbaar om je van dienst te zijn met professionele zorg en advies. In geval van nood kan je ook rekenen op onze spoeddierenarts, die klaar staat om je kleine huisdier met spoed te behandelen.

Plan vandaag nog je bezoek

Het welzijn van jouw kleine huisdier begint met een eenvoudige stap: een afspraak maken. Onze online agenda maakt het gemakkelijker dan ooit om een bezoek te plannen dat past binnen jouw schema. Wij zijn er ook voor de allerkleinsten en hebben een specifieke specialisatie voor kittens. Begin vandaag nog met het geven van de zorg die jouw kleine huisdier verdient en ervaar de toewijding van ons team uit de eerste hand.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers