Dierenarts van wacht

nabij Gent

Home | Dierenarts van wacht Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

Wanneer je dringend een dierenarts van wacht nodig hebt in de omgeving van Gent, dan zit je goed bij Dierenarts Jana Meyers in Sint-Denijs-Westrem. We begrijpen dat noodgevallen zich niet beperken tot reguliere openingstijden. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd een dierenarts van wacht is om je in dringende situaties bij te staan. Jouw gemoedsrust en de gezondheid van je huisdier zijn onze prioriteit, dag en nacht.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Altijd paraat als dierenarts van wacht

Als dierenarts van wacht zetten wij onze expertise en ervaring in om ook in noodsituaties de best mogelijke zorg te leveren. Wij begrijpen de urgentie en het belang van snelle, effectieve hulp wanneer je geliefde huisdier in nood is. In onze praktijk beschikken we over geavanceerde faciliteiten en kennis om ook buiten de gebruikelijke uren hoogwaardige zorg te bieden. En mocht het nodig zijn, kan onze spoeddierenarts met gespecialiseerde kennis ingrijpen om je huisdier de best mogelijke kans op herstel te geven.

Maak gemakkelijk je afspraak online

Wanneer de situatie het toelaat, kan je snel onze dierenarts van wacht bereiken om de situatie te bespreken. Onze praktijk is erop ingericht om jou en je huisdier zo snel mogelijk te ontvangen en de nodige zorg te bieden. Overdag kan je bij ons altijd makkelijk een afspraak maken om langs te komen met je huisdier. Laat onze dierenarts je steun zijn in tijden van nood en ervaar de betrouwbaarheid en professionaliteit die onze praktijk te bieden heeft.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers