Inentingen voor je

kat nabij Gent

Home | Inentingen kat Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

Inentingen zijn cruciaal voor een lang en gezond leven van jouw kat in de omgeving van Gent. Bij Dierenarts Jana Meyers in Sint-Denijs-Westrem begrijpen we het belang van preventieve zorg voor je kat. Een goed vaccinatieprogramma beschermt jouw kat tegen diverse ziekten en infecties, die soms ernstige gevolgen kunnen hebben.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Het belang van de juiste inentingen voor je kat

Het geven van de juiste inentingen aan je kat is meer dan alleen een medische procedure; het is een daad van liefde. Deze vaccinaties beschermen je kat tegen veelvoorkomende ziektes zoals kattenziekte en niesziekte. Als ervaren dierenarts adviseren wij om niet alleen te zorgen voor de inentingen van je kat, maar ook voor regelmatige ontworming om je kat te beschermen tegen interne parasieten. Het is belangrijk om al te beginnen met vaccineren vanaf ze een kitten zijn, aangezien jonge katten bijzonder kwetsbaar zijn voor bepaalde infecties.

Plan vandaag nog je afspraak voor inentingen

Het beschermen van de gezondheid van je kat begint met een simpele stap: een afspraak maken voor de inentingen. Onze praktijk maakt het eenvoudig om online een afspraak te boeken, zodat je de zorg voor je kat gemakkelijk in jouw drukke schema kunt passen. Onthoud dat in het geval van een noodsituatie, onze dierenarts van wacht altijd klaar staat om je te helpen, ongeacht het uur. Vertrouw op de expertise en zorg van ons team om jouw kat de best mogelijke start in het leven te geven.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers