Ontwormen van je

hond nabij Gent

Home | Ontwormen hond Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

Het ontwormen van je hond is een essentiële zorgtaak die wij bij Dierenarts Jana Meyers in Sint-Denijs-Westrem, in de omgeving van Gent, hoog in het vaandel dragen. Wij bieden een uitgebreide ondersteuning en adviseren je over het belang van regelmatig ontwormen om je hond gezond en vrij van interne parasieten te houden.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Het belang van regelmatig ontwormen voor je hond

Regelmatig ontwormen is cruciaal om je hond te beschermen tegen verschillende soorten wormen die niet alleen schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van je huisdier, maar ook risico’s kunnen vormen voor de mensen om hen heen. Zonder de juiste preventieve maatregelen kan het niet ontwormen van je hond leiden tot gewichtsverlies, een doffe vacht en in ernstige gevallen zelfs tot levensbedreigende aandoeningen. Onze dierenarts adviseert je en denkt een schema uit dat past bij de leefomgeving en levensstijl van je hond, zodat je verzekerd bent van de beste preventieve zorg. Daarnaast is het net zo belangrijk om je kat te ontwormen en ervoor te zorgen dat alle huisdieren in je huishouden beschermd zijn.

Plan nu je afspraak voor de gezondheid van je hond

Zorg voor de gezondheid van je hond door vandaag nog een afspraak te maken voor een ontworming. Onze praktijk biedt een gemakkelijke online boekingsservice, zodat je snel en efficiënt de zorg kunt regelen die je hond nodig heeft. Vergeet ook niet om de vaccinatie van je hond up-to-date te houden als onderdeel van een volledig preventief zorgpakket. Mocht je dringend hulp nodig hebben buiten de openingsuren, dan is onze dierenarts van wacht altijd beschikbaar om te helpen in noodsituaties.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers