Ontwormen van je

kat nabij Gent

Home | Ontwormen kat Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

Het ontwormen van je kat is een essentieel onderdeel van de preventieve gezondheidszorg voor jouw huisdier in de omgeving van Gent. Bij Dierenarts Jana Meyers in Sint-Denijs-Westrem begrijpen we het belang van regelmatig ontwormen om jouw kat te beschermen tegen de nadelige effecten van parasitaire infecties. Het is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je kat, maar ook voor de gezondheid van de mensen om haar heen, vooral als er kinderen in het spel zijn.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Het belang van regelmatig ontwormen van je kat

Ontwormen is cruciaal om je kat te beschermen tegen interne parasieten, zoals lintwormen en rondwormen. Die veroorzaken niet alleen ongemak en gezondheidsproblemen bij je kat, maar zijn ook overdraagbaar op mensen. Zonder regelmatige ontworming kan je kat last krijgen van gewichtsverlies, een doffe vacht, en in ernstige gevallen zelfs levensbedreigende aandoeningen. Net zoals het belangrijk is voor de gezondheid van je kat, is het ontwormen van je hond net zo essentieel voor hun welzijn en dat van jouw gezin. Als dierenarts adviseren wij een regelmatig ontwormingsschema om deze risico’s te minimaliseren. Het is ook belangrijk om de inentingen van je kat up-to-date te houden voor volledige bescherming tegen verschillende ziektes.

Plan vandaag nog je afspraak

Wacht niet langer met het beschermen van de gezondheid van je kat. Maak vandaag nog online een afspraak voor het ontwormen van je kat in onze praktijk. Wij zorgen ervoor dat jouw kat de juiste behandeling krijgt op een manier die comfortabel en stressvrij is voor zowel jou als je huisdier. Onthoud dat onze spoeddierenarts beschikbaar is voor acute gevallen waarbij onmiddellijke aandacht vereist is. Laat ons de zorg voor het welzijn van je kat op ons nemen en geniet van de gemoedsrust die komt met professionele dierenzorg.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers