Spoeddierenarts in

Sint-Denijs-Westrem

Home | Spoeddierenarts Sint-Denijs-Westrem

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

Bij Dierenarts Jana Meyers staat een spoeddierenarts 24/7 klaar om je in noodsituaties in de regio Sint-Denijs-Westrem bij te staan. Wanneer elke seconde telt, is het essentieel om een betrouwbare spoeddierenarts te hebben die snel en effectief kan handelen. Onze praktijk is volledig uitgerust om onmiddellijke zorg te bieden voor jouw huisdier in kritieke situaties.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Wanneer de spoeddierenarts inschakelen?

Een spoeddierenarts is jouw eerste aanspreekpunt bij noodgevallen. Of het nu gaat om een ongeval, acute ziekte of een plotselinge verslechtering van de gezondheid van jouw kleine huisdier, onze spoeddierenarts is getraind om snel en adequaat te reageren. Wij bieden een breed scala aan spoeddiensten, van intensieve zorg tot chirurgische ingrepen, om het welzijn van jouw dier te waarborgen. Onze dierenarts staat steeds voor je klaar, zodat je op elk moment van de dag of nacht geholpen kunt worden.

Neem direct contact op in geval van nood

Is jouw huisdier in nood en heb je direct hulp nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Een afspraak maken in noodsituaties is eenvoudig; bel ons en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. Onze praktijk is erop ingericht om efficiënt te reageren in spoedgevallen, waardoor je huisdier de best mogelijke zorg krijgt op het moment dat het er echt toe doet. Vertrouw op ons team en onze expertise om jou en je huisdier door deze moeilijke tijden heen te helpen.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers