Sterilisatie van je

kat nabij Gent

Home | Sterilisatie kat Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

De sterilisatie van je kat is een belangrijke beslissing voor elke katteneigenaar in Zwijnaarde, Sint-Martens-Latem, en in de wijde omgeving van Gent. Bij Dierenarts Jana Meyers in Sint-Denijs-Westrem benaderen we dit onderwerp met de zorg en expertise die het verdient. Sterilisatie draagt niet alleen bij aan de controle van de kattenpopulatie, maar kan ook diverse gezondheidsvoordelen bieden voor jouw kat, waaronder een verminderd risico op bepaalde ziektes en gedragsproblemen.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Zorgvuldige begeleiding bij de sterilisatie van je kat

Wij nemen de sterilisatie van je kat zeer serieus en zorgen ervoor dat jouw huisdier voor, tijdens en na de ingreep de beste zorg ontvangt. Een kat steriliseren is niet alleen een middel om ongewenste nestjes te voorkomen, maar het draagt ook bij aan een langere en gezondere levensduur. Onze dierenarts, gespecialiseerd in kleine huisdieren, begeleidt je door het hele proces en zorgt ervoor dat je kat in de meest comfortabele omstandigheden verkeert. Naast sterilisatie is het ook belangrijk om na te denken over andere preventieve zorg zoals inentingen en het regelmatig ontwormen van je kat om de algehele gezondheid te waarborgen.

Nazorg en herstel

Na de sterilisatie van je kat kan je huisdier enige last ondervinden, zoals lichte ongemakken op de operatieplaats. Het is essentieel om de herstelperiode goed in acht te nemen en je aan de nazorginstructies te houden die onze praktijk verstrekt. Dit omvat onder meer het beperken van de activiteit van je kat en het controleren van de incisie op tekenen van infectie. Onze dierenarts staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om ondersteuning te bieden gedurende het herstelproces.

Plan je afspraak

Aarzel niet om de gezondheid en het welzijn van je kat te waarborgen door ze te laten steriliseren. Maak vandaag nog online een afspraak voor de sterilisatie van je kat en profiteer van de deskundige zorg die wij bieden. Ons team is toegewijd aan het leveren van de beste zorg voor jou en je huisdier.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers