Vaccinatie van je

hond nabij Gent

Home | Vaccinatie hond Gent

Klinisch onderzoek

Jouw dier staat centraal. We staan open voor vragen en zorgen voor een duidelijke uitleg over behandelingen die we uitvoeren. Zo weet jij als eigenaar wat er met jouw huisdier gebeurt.

Vertrouwensband

Altijd een persoonlijk en zorgzame benadering door dezelfde dierenarts. Jana zorgt ervoor dat jouw hond gezond en gelukkig blijft in elke levensfase, van puppyhood tot senior years.

Transparant over behandelingen en financiële gevolgen

Je krijgt steeds vooraf een transparante inkijk in de verschillende behandelingen en mogelijke financiële gevolgen,  zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken

De vaccinatie van je hond is een belangrijk onderdeel van de preventieve gezondheidszorg. Dichtbij Gent, biedt Dierenarts Jana Meyers uitgebreide ondersteuning en advies over de noodzakelijke inentingen voor je hond. Het beschermen van je trouwe viervoeter tegen veelvoorkomende ziekten door middel van tijdige vaccinatie kan een wereld van verschil maken in hun levenskwaliteit en levensduur.

Je harige vriend
verdient de beste zorg

Maak direct een afspraak

Een vaccinatie is belangrijk voor de gezondheid van je hond

Het is van vitaal belang dat je hond de juiste vaccinaties krijgt om hem gezond te houden. Basisvaccinaties zoals die tegen hondsdolheid, parvovirus, hepatitis en leptospirose zijn essentieel, maar er zijn ook andere inentingen die afhankelijk van de levensstijl en het risico van je hond aanbevolen kunnen worden. Zo kunnen wij jou onder andere aanraden om je hond inentingen te bieden voor kennelhoest, hondengriep of Lyme. Onze dierenarts zal met jou de specifieke behoeften van je hond bespreken en een vaccinatieschema opstellen dat het beste bij je dier past. Het is ook belangrijk om je hond regelmatig te ontwormen en te overwegen of een castratie voordelig kan zijn voor zijn gezondheid en gedrag.

Plan nu je afspraak voor een gezonde toekomst

Zorg voor de gezondheid en het welzijn van je hond. Maak vandaag nog online een afspraak in onze praktijk om ervoor te zorgen dat jouw hond alle nodige inentingen ontvangt. Onze ervaren dierenartsen staan klaar om je met deskundig advies bij te staan en ervoor te zorgen dat jouw huisdier de beste zorg krijgt. Onthoud dat in het geval van een spoedgeval, onze spoeddierenarts altijd beschikbaar is om de noodzakelijke zorg te bieden.

Over de dokter

Jana Meyers

Over de assistente

Larissa Cabo

Dierenarts Jana Meyers